Etkinlik/Seans bulunamadı

Biletiva Hakkında

Sinema ve Film Bileti

Biletiva (Divasoft Yazılım ve Elektronik Ticaret A.Ş.), 15 yılı aşkın süre boyunca yenilikçi adımlar atarak birçok konuda öncülük eden bir film bileti temin etme ve etkinlikleri takip etme firmasıdır. Mayıs 2023 tarihinden itibaren  Mobilet çatısı altında güçlerini birleştirerek faaliyetlerine heyecan ve motivasyonla devam etmektedir.

Türkiye genelinde geniş sinema salonu ağına sahip olan Biletiva, izleyicileri en yeni filmlerle buluşturuyor ve aynı zamanda çeşitli kategoriler altında aksiyon, komedi, dram, korku, fantastik, animasyon, müzikal gibi birçok film türünde zengin bir film yelpazesi sunmaya devam ediyor. Bununla birlikte hizmet odaklı ve kullanıcı dostu bir yaklaşımla, bilet alma işlemini basitleştirir. Yalnızca bir bilet satış noktası olmanın ötesindedir. Çünkü izleyicilere seçim yapma anından ve sinema salonundan ayrıldıktan sonrasına kadar kapsamlı bir deneyim sağlar. Bu deneyimi keşfetmek isteyen sinema severlerin yanı sıra, etkinlik sahipleri ve markalar için de bir dizi yenilik ve kolaylık sunar. Bu benzersiz deneyimi yaşamak için biletiva.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Biletiva üzerinden yalnızca mevcut vizyondaki filmlere değil, yakında vizyona girecek filmlere de önceden bilet alabilirsiniz. Beklediğiniz ve merak ettiğiniz filmleri de ilk gün, dilediğiniz yerde izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Vizyondaki filmler ve yakında gösterime girecek filmleri Biletiva'nın sosyal medya mecraları üzerinden de takip edebilirsiniz. Benzer şekilde sinema dünyasına dair güncel ve ilgi çekici bilgiler edinebilirsiniz. Aynı zamanda Biletiva, yenilikçi teknolojileri benimser. Tüketicilerine hem sahada hem de çevrimiçi platformlar aracılığıyla eşsiz deneyimler sağlar ve sürekli kendini geliştirir.

Biletiva, yazılım ve geliştirme faaliyetlerini tamamen yerli mühendisler ve yazılım profesyonelleri ile gerçekleştirir. Operasyonel süreçler sinema sektöründe deneyim kazanmış ve başarılarıyla tanınan yöneticiler tarafından yönetilir.

Biletiva, Türkiye'nin her yerinden kolaylıkla erişebileceğiniz bir altyapıya sahiptir. İnternet aracılığı ile web sitesi üzerinden film biletlerine ulaşma imkanı bulabilirsiniz. Film biletleri almakla birlikte; filmlerin fragmanları, konu içeriği, oyuncu kadrosu, yapım yılı gibi özellikle merak ettiğiniz tüm bilgilere  biletiva.com üzerinden erişebilirsiniz.

Bu yenilikçi yaklaşımlarla beraber Biletiva, sinema izleyicilerine kesintisiz ve etkili bir hizmet sunma amacı taşımaktadır.